Waldkraiburg

Waar komt uw rubber vandaan en hoe wordt het eigenlijk gemaakt?

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag zou willen weten waar uw materiaal vandaan komt en hoe het eigenlijk geproduceed wordt. Als klant van Kraiburg zijn er altijf mogelijkheden om de productie in Waldkraiburg te komen bekijken. 

Kraiburg Holding.

In 1947 werd KRAIBURG opgericht als familiebedrijf dat al bezig was met rubber als materiaal. KRAIBURG Holding GmbH & Co. KG, gevestigd in Waldkraiburg / Noord-Beieren, werd opgericht in 2005. Ze geeft leiding aan ongeveer 2500 medewerkers die werkzaam zijn in negen strategische bedrijfsgebieden. In 2019 werd een omzet gerealiseerd van circa € 560 miljoen.

Naast traditionele producten zoals technische rubbermengsels en rubber voor het vernieuwen van banden, vervaardigen de bedrijfsdivisies van de KRAIBURG Group een breed scala aan rubberproducten. Daarnaast heeft KRAIBURG zich ook ontwikkeld tot een toonaangevende wereldwijde leverancier op het gebied van thermoplastische elastomeren (TPE).

Productie in Waldkraiburg.

Als toonaangevende leverancier van oplossingen met een focus op Europa, ontwikkelen, produceren en verkopen wij technische rubbercompounds.

Als creatieve en innovatieve partner bieden we onze klanten producten en processen van topkwaliteit en een uitstekende service voor hun blijvend succes. Ons bedrijf heeft altijd een cultuur geleefd die nauwe samenwerking met onze klanten en partners inhoudt.

Met zijn innovatieve compounding-oplossingen is Gummiwerk KRAIBURG de toonaangevende specialist voor de ontwikkeling en fabricage van rubber- en siliconenmengsels die aan de strengste eisen voldoen.

Voor meer informatie over Kraiburg gaat u naar :
Gummiwerk Kraiburg